Oglasio se Zrinjski

Zrinjski prihvatio ostavku Barbarića, traži novog trenera

Edmir Škorić

U HŠK Zrinjski prihvatili su ostavku trenera Ivice Barbarića.

Nakon proaza od Metalleghea u Mostaru, Barbarić je podnio ostavku, a uprava mostarskog kluba istu je nekoliko sati kasnije i prihvatila.

"HŠK Zrinjski poštuje i prihvaća odluku Ivice Barbarića, koji je nakon današnjeg poraza o Metalleghea (0:2) odlučio podnijeti neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog stožera. Gospodinu Barbariću se zahvaljujemo na profesionalnom pristupu u prethodna dva i pol mjeseca te mu želimo puno sreće u nastavku trenerske karijere. Ime novog šefa stručnog stožera HŠK Zrinjski će obznaniti odmah nakon njegovog imenovanja", saopšteno je iz Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je u januaru ove godine naslijedio Vinka Marinovića u svom drugom mandatu, ali je Zrinjski prokockao dobru bodovnu prednost u prvenstvu, te je ispao iz Kupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.