Zrinjski ostao bez trenera

Barbarić podnio ostavku

Zrinjski ostao bez trenera

E. Škorić

Trener Zrinjskog Ivica Barbarić podnio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba HŠK Zrinjski.

Barbarić je odlučio da podnese ostavku nakon što je Zrinjski danas, u 22. kolu Lige 12, poražen u Mostaru od Metalleghea s 2:0.

"Prije svega želim da čestitam Metallegheu na zasluženoj pobjed. Danas su bili puno bolji, dok smo mi odigrali još jednu lošu utakmicu. Maksimalnu odgovornost preuzimam na sebe i zbog toga sam odlučio da odstupim. Ostavka je neopoziva", rekao je Barbarić, dodavši:

"Sada slijedi stanka u prvenstvu, a iskreno vjerujem da će se momčad konsolidirati i zaigrati bolje nego u prethodnim utakmicama. Zrinjski je i dalje vodeći klub prvenstva i iskreno vjerujem da može ostvariti zacrtani cilj, odnosno odbraniti naslov prvaka".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je Zrinjski ispao iz Kupa, pošto je u polufinalu u dva meča izgubio od Širokog Brijega. Barbarić je u januaru naslijedio Vinka Marinovića. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi