Bh. napadač postao tražena roba

Konyaspor je na zimu imao ponudu za Bajića

  Uz standardno dobre partije Edina Višće, ove sezone od bh. fudbalera u Turskoj je eksplodirao i Riad Bajić. 

Mladi napadač bh. reprezentacije igra sezonu iz snova i sa 12 postignutih pogodaka je drugi strijelac turske Superlige, a ukoliko nastavi ovako, izvjesno je da se bliži kraj saradnje sa Konyasporom.

Bajić je, bez dvojbe, trenutno jedan od najtraženijih igrača u Turskoj. Za njega su od ranije zainteresovani velikani Fenerbahče i Bešiktaš, a da interesa ne nedostaje ni iz ostalih zemalja za turski Haber je potvrdio i njegov zastupnik.

Bivši napadač Željezničara je navodno imao protekle zime opciju da karijeru nastavi u Grčkoj, tačnije u solunskom PAOK-u, ali je tu opciju odbio. 

Nastavak sezone za Bajića će biti od velike važnosti, jer ako preostalih devet kola odigra dobro mogao bi uslijediti odlazak u neku od liga petica. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.