Bez šestorice nogometaša

Sloga oslabljena na gostovanju u Banovićima

Samir Mlaćo

Nogometaši Sloge iz Siminog Hana danas će u okviru 19. kola Prve lige Federacije naše zemlje u goste Budućnosti iz Banovića.

Sloga je u prošlom kolu savladala lidera Bosnu sa 2:1, ali i skupo platila tu pobjedu. Naime, šef stručnog štaba ovog tima Nermin Bašić danas na raspolaganju neće imati čak šestoricu nogometaša.

Radi se o Igoru Radovanoviću, Samiru Isanoviću, Mahiru Vejzoviću, Selveru Ahmetoviću, te Aleksandru Pantiću i Almiru Omeroviću.

"Protiv Bosne se odigrali zaista dobru utakmicu, te smo Bosnin napada sveli na samo dvije prilike u 90. minuta, a mi smo napravili sedam-osam izuzetnih prilika. Raduje me borbenost i čestitam momcima. Budućnost poznajem dobro, te će to biti izuzetno tvrda i teška utakmica, ali želim da nas pobjeda protiv lidera ponese i da ozbiljno shvatimo utakmicu. Želimo da idemo na pobjedu i da se priključimo gornjoj polovici tabele", kazao je trener Sloge SH Nermin Bašić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U kadru imamo 23 igrača i ozbiljno računamo na sviju", dodao je Bašić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.