Nekadašnji fudbaler Nicola Amoruso poručio

"Higuain će osjetiti posljedice svog izbora"

D. Rakanović

Nekadašnji italijanski fudbaler Nicola Amoruso poručio je da će Gonzalo Higuain osjetiti posljedice svog izbora kada Juventus u nedjelju bude gostovao Napoliju.

To će biti prvi put da Argentinac se vrati na stadion San Paolo otkako je napustio Napoli prošlog ljeta i prešao u Juventus za 90 miliona eura. 

Nakon duela u okviru Serije A, slijedi polufinalna utakmica Kupa Italije opet u Napoliju, koja je zakazana za srijedu. 

"Higuain je prvak i dvije vrlo teške utakmice ga čekaju Napulju", rekao je Amoruso koji je igrao za oba kluba.

Amoruso je dodao da je njegov odlazak viđen kao izdaja, ali u tri godine koliko je igrao za Napoli pružio je izvanredne partije, koje su nagrađene jedinstvenom naklonošću tih navijača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Higuain će osjetiti posljedice svog izbora u trenutku kada kroči na teren", rekao je Amoruso i dodao da u Napulju vlada velika euforija pred predstojeće utakmice.

Navijači Napolija najavili su pravi pakao za Higuaina od trenutka kada avion Stare dame sleti u Napulj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.