Legenda Manchestera poručio

Scholes vjeruje da će Manchester osvojiti Ligu Evrope

D. Rakanović

Legenda Manchester Uniteda Paul Scholes smatra da će United osvojiti Ligu Evrope, a da u Premier ligi može završiti među prve četiri ekipe. 

Manchester United u četvrtfinalu igra protiv Anderlechta, a Scholes vjeruje da jedino Lion može da bude bolji od Crvenih đavola.

"Imaju sjajnu šansu. Najveći su klub u takmičenju, favoriti su sa razlogom i ako odigraju kako znaju i umiju, šanse za titulu su velike. Jedino Lyon možda spada u favorite, kod ostalih ekipa ne vidim previše problema", rekao je Schols.

On je rekao da vjeruje da United i u Premier ligi može završiti među prve četiri ekipe.

"Vjerujem da mogu do prve četvorke. U odličnoj su formi ali bez previše napretka u ligi. Sve u svemu, mislim da je ova sezona dobra, ali ovaj period je veoma važan i odrediće kako će se pamtiti na kraju", zaključio je Scholes.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.