Prvotimac Širokog Brijega

Menalo: Za veće smo stvari od Lige za opstanak

M. Maksimović

Iako je Široki Brijeg član Lige za opstanak, u ovom klubu nisu klonuli duhom, dok raspoloženje čuva plasman u polufinale Kupa BiH i dobra igra u dvomeču s favorizovanim Zrinjskim.

 Ipak, ni u prvenstvu neće biti opuštanja do samog kraja, poručuju s Pecare. Mladi reprezentativac Luka Menalo priželjkuje pobjedu nad Olimpicu na sutrašnjoj utakmici prvog kola drugog dijela prvenstva.

“Idemo na pobjedu u namjeri da osim dobrog rezultata ostavimo i dobar dojam kod navijača, te da svima dokažemo da smo ipak za veće stvari od Lige za opstanak“, izjavio je Menalo.

Goran Sablić će i sutra vjerovatno promiješati karte, a na raspolaganju i ovog puta ima sve igrače. Nedavni meč Širokog i Olimpica na Pecari okončan je rezultatom 0:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.