Sablić: Do kraja maksimalno ozbiljno

Trener Širokog Brijega

Sablić: Do kraja maksimalno ozbiljno

M. Maksimović

U subotu će Široki Brijeg po drugi put u petnaest dana na svom stadionu ugostiti Olimpic.

Duel je to najuspješnijeg i najslabijeg tima Lige za opstanak u prvom dijelu sezone u kojemu će gosti imati imperative, a Široki igrati rasterećeno, vjerovatno mislima u polufinalu Kupa koji će uskoro uslijediti.

“Nedavni meč protekao je u našoj dominaciji, ali prilike koje smo kreirali nisu bile dovoljne za pobjedu, pošto su Olimpicova odbrana i golman dobro reagovali. Olimpic u narednoj utakmici mora ići na pobjedu, siguran sam da će napasti, a to je za nas dobro jer će nam ostati više prostora za razviti igru, a u konačnici i poentirati”, izjavio je trener Goran Sablić.

Kaže i da će igrati igrati maksimalno ozbiljno do samog kraja sezone.

“To je naša obaveza i tako će biti. Igrat ćemo maksimalno angažovano do kraja”, dodao je trener Širokog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sablić će za predastojeći meč na raspolaganju imati sve igrače, ali će vjerovatno i ovog puta kombinovati tim.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi