Uskoro ponovo na terenu

Jesus se vratio treninzima Manchester Cityja

Za Pepa Guardiolu i njegov Manchester City je stigla dobra vijest u završnici sezone u Engleskoj. 

Engleski mediji pišu da je od danas na treninzima Manchester Cityja mladi Gabriel Jesus, koji se oporavio od teške povrede stopala koju je zadobio u meču protiv Bournemoutha odigranom pretprošlog mjeseca. 

Jesus sada izgleda kao nov i spreman je ponovo da bude u konkurenciji za najjači sastav Manchester Cityja, međutim pošto je pauza bila duga, povratak utakmicama bi trebao uslijediti u narednim sedmicama. 

Brazilac se Manchester Cityju priključio protekle zime i pokazao je da mu se smiješi blistava budućnost. Dosad je odigrao četiri meča u Premiershipu, te je postigao tri pogotka uz jednu asistenciju. 

Prethodno je, podsjetimo, igrao za Palmeiras. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.