Danas se kaje

Pamti li Nainggolan šta je rekao pred dvomeč protiv Lazija?

Fudbaleri Rome ispali su večeras iz Kupa Italije nakon što su u revanšu polufinala ostvarili pirovu pobjedu protiv gradskog rivala Lazija (3:2). 

Zanimljivo, danas se mnogi sjećaju Nainggolanove veoma optimistične izjave pred ovaj dvomeč. Belgijanac je nakon žrijeba bio veoma zadovoljan pa je rekao  da će on i saigrači osvojiti Kup Italije.

Njegovo samopouzdanje je tada bilo toliko visoko da je rekao da će Roma u oba meča pobijediti Lazio.

"Ako ne osvojimo Scudetto, garantujem vam da ćemo osvojiti Kup Italije. Protiv Lazija u polufinalu pobijedit ćemo oba meča, vjerujte mi", rekao je prije dva mjeseca Nainggolan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo će mu sigurno biti škola da u buduće ne daje slične izjave pred utakmice. Podsjetimo, Lazio je u prvom meču pobijedio Romu sa 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.