Foto: NK Široki Brijeg

Postavljen bilbord

U Širokom se već okrenuli Željezničaru i utakmici sezone

NK Široki Brijeg će za šest dana igrati utakmicu protiv Željezničara, koja je na Pecari okarakterisana kao najvažniji meč dosadašnjeg dijela sezone.

S obzirom da je ovaj klub završio u donjem dijelu tabele, trenutno nastupa u Ligi za opstanak i nema nikakvih šansi za plasman u Evropu kroz ligu.

Kup je Širokom jedini način da se domogne kvalifikacija za Evropsku ligu, pa su se stoga u ovom klubu već okrenuli utakmici protiv našeg najtrofejnijeg kluba.

Danas je u Širokom Brijegu osvanuo veliki reklamni plakat za utakmicu, a navijače na utakmicu pozivaju Wagner, Bilobrk, Zlomislić i Ćorić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prvi polufinalni meč Širokog Brijega i Željezničara igra se u srijedu, 12. aprila s početkom u 18 sati, a očekuje se da tribine Pecare budu ispunjene do posljednjeg mjesta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.