Lijepa akcija bordo kluba

FK Sarajevo organizovao akciju čišćenja stadiona Koševo

Samir Mlaćo

Fudbalski klub Sarajevo organizova je danas zajedničku akciju čišćenja tribina Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase".

 Učešće su uzeli uposlenici FK Sarajevo, polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase", Akademije FK Sarajevo, SFK 2000 Sarajevo, a cilj je bio navijačima obezbijediti što bolje uslove za praćenje utakmice u nedjelju, u kojoj FK Sarajevo u nedjelju na Koševu dočekuje Zrinjski sa početkom u 19 sati.

 

Ovu akciju FK Sarajevo je realizovao povodom dana grada Sarajeva 6. aprila, obzirom da je stadion Koševo jedna od znamenitosti grada i ponajveći sportski kompleks.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače na utakmicu u nedjelju, te da zajedničkim snagama klub ostvari pobjedu na utakmici protiv Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.