Poluvrijeme na Koševu: Trka atletičara na 100m

FK Sarajevo priredio iznenađenje

Poluvrijeme na Koševu: Trka atletičara na 100m

O. Lekić

Fudbalski klub Sarajevo pripremio je iznenađenje za vjerne navijače, koji će podržati fudbalere kluba na predstojećoj utakmici protiv Radnika. 

Naime, na poluvremenu utakmice na Koševu održat će se atletska trka na 100 metara, koju klub realizuje u saradnji sa Atletskim klubom Sarajevo.

Najbolji atletičari ovog sarajevskog kluba, koji dolaze iz porodice Sportskog društva Sarajevo izaći će pred koševsku publiku i nastojat će da pokažu svoj talenat uoči početka ovogodišnje atletske sezone.

Članovi Atletskog kluba Sarajevo bit će također gosti Bordo kluba na utakmici protiv Radnika. Podršku prvotimcima Mehmeda Janjoša pružit će sa porodične tribine “Zapad Galerija”, a istakli su svoje zadovoljstvo i uputili riječi hvale Bordo klubu na prilici da održe trku pod svjetlima reflektora koševskog stadiona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, FK Sarajevo dočekuje ekipu Radnika u nedjelju, 2. aprila, sa početkom u 19.45 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi