Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Radnik

SportSport.ba i FK Sarajevo nagrađuju

Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Radnik

FK Sarajevo na otvaranju Lige za prvaka ugostit će u nedjelju FK Radnik iz Bijeljine. 

Susret će biti odigran na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" s početkom u 19:45 sati, a SportSport.ba je u saradnji sa timom sa Koševa šest najsretnijih čitalaca nagradio sa po jednom ulaznicom za tribinu "Sjever". 

Da biste osvojili ulaznicu bilo je potrebno odgovoriti tačno na pitanje: Kojim rezultatom je završen zadnji meč kojeg su odigrali Sarajevo i Radnik? Tačan odgovor je 2:0. 

Sretni dobitnici su: Ajla Džaka, Elmin Kovač, Nedim Rotić, Haris Mehanović, Armin Čamdžić, Haris Plećan. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaznice će se moći podići u subotu od 11 do 17 sati u Fan Shopu FK Sarajevo u Titovoj ulici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi