Prva muška liga RS

Student dočekuje Prijedor, Radnik gostuje Slaviji

D. Vejo

Ovog vikenda na pomolu je 23. kolo košarkaške Prve muške lige Republike Srpske, a gdje će biti odigrano sedam mečeva.

Sve oči bit će uprte u Banja Luku, gdje će snage u Kampusu odmjeriti domaći Student i Prijedor. Riječ je o duelu dvije ekipe koje su prošle sezone bile finalisti play-off prvenstva Republike Srpske. Ovo će biti susret četvrtoplasiranog i petoplasiranog tima u šampionatu.

Košarkaši Slavije na svom će parketu dočekati lidera Radnik BN Basket, a Rudar će gostovati u Foči ekipi Sutjeske.

Banjalučki Borac borbu za opstanak u društvu najboljih vodit će u Rogatici sa istoimenim timom, dok će Bratunac na svom parketu ugostiti Sokolac.

Varda HE vrši posljednje pripreme pred meč sa ekipom HEO, a fenjeraš Teslić će bijeg iz opasne zone tražiti protiv Kozare.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.