Ducati Corse

Hayden produžava ugovor

T. Hebib

Ducati Corse je  objavio da će produžiti ugovor sa Nicky Haydenom za godinu dana, te ćemo Amerikanca gledati zajedno sa Casey Stonerom i 2010. godine.

"Ovo je bila odlična sedmica." rekao je Hayden. "Nakon dobrog rezultata u Indianapolisu, produženje ugovora sa Ducatijem je upravo ono što sam htio i vrlo sam sretan što je do toga došlo. Uvijek sam se nadao i vjerovao da možemo postići dobre rezultate, a to smo i pokazali konstantnim napredkom od početka sezone. Želim da zahvalim svima koji su nam pomogli u tome, posebno ljudima u Ducatiju kao i našim sponzorima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.