Foto: EPA

Pobuna u Realu

Realov trojac postavio nevjerovatan zahtjev Zidaneu

Španski mediji donijeli su danas informaciju da je u svlačionici Real Madrida došlo do pobune. 

Naime, u taboru kraljevskog kluba ne vlada baš najbolja atmosfera i došlo je do određenih trzavica uoči derbija u kojem su Real i Atletico odigrali 1:1. 

Don Balon piše kako su uoči derbija Luka Modrić, Gareth Bale i Toni Kroos zatražili od trenera da u sastav ne uvrsti Cristiana Ronalda. Trojac smatra kako portugalski fudbaler nije na zadovoljavajućem nivou. ali unatoč tome, Zinedine Zidane ih nije poslušao.

Partije koje Ronaldo pruža u posljednje vrijeme su daleko od njegovih najboljih izdanja, a utakmicu za pamćenje nije odigrao ni protiv Atletica. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Spomenute trzavice bi se mogle odraziti na rezultatima Reala. Kraljevi ulaze u najvažniji dio sezone i slijede im utakmice sa Bayernom, ali i Barcelonom u okviru El Clasica. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.