Hvalio se tuđim automobilom

McGregor se hvalio automobilom, pa doživio veliku bruku

Midhat Šljivak

Kontroverzni irski MMA borac Conor McGregor dobro se obrukao pokazujući "novi" automobil.

Najveća zvijezda UFC-a je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj stoji na prednjem dijelu skupocjenog Rolls Roycea, vrijednog čak 240.000 funti.

Ipak, otkriveno je da automobil nije njegovo vlasništvo i da ga je McGregor samo iznajmio.

Agencija koja mu je iznajmila ovaj automobil odlučila je da to više na radi, a McGregor bi mogao platiti i za svu štetu koju je načinio.

"Gazio je po automobilu kao da je njegovo vlasništvo. On više nije dobrodošao u našu kompaniju nakon ovakvog ponašanja i platiće za svu štetu koja je nastala na automobilu", saopšteno je iz kompanije.

McGregor se često voli pohvaliti novim stvarima na društvenim mrežama, a nakon ove blamaže će možda i malo stisnuti kočnicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.