Masovna tuča u Manchesteru nakon McGregorovog gostovanja

Komešanje počelo u dvorani?

Masovna tuča u Manchesteru nakon McGregorovog gostovanja

Midhat Šljivak

Conor McGregor gdje god da se pojavi izaziva ogromnu pažnju, kako publike, tako i medija.

UFC prvak i najveća MMA zvijezda sinoć je gostovao u Manchesteru, gdje je imao nekoliko kontroverznih izjava.

Izgleda da je svojim izjava veoma zapalio publiku u dvorani, pa je nakon njegovog gostovanja nastao pravi haos.

Izbila je masovna tuča u kojoj je učestvovalo 20-ak osoba, a nekoliko osoba je prebačeno u bolnicu s povredama, od čega je jedan muškarac teže povrijeđen.

Još uvijek nema potvrde da li je incident povezan s McGregorovim gostovanjem, ali čini se kako su izjave koje je dao, zapalile i iskre među publikom.

Komešanje je navodno počelo u dvorani, a nastavilo se na ulicama. Policija je zaprimila veliki broj prijava o tučama i trenutno rade na slučaju.

McGregor uskoro neće u oktagon. On bi tek za nekoliko mjeseci mogao braniti naslov prvaka, a konstantno se spominje i duel sa bokserskom legendom Floydom Mayweatherom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi