Manchester igra u Evropa ligi

Mourinho odabrao postavu za meč protiv Anderlechta

Fudbaleri Anderlechta i Manchester Uniteda večeras će igrati prvu utakmicu četvrtfinala Evropa lige na Constant Vanden Stock stadionu.

Evropa liga je očito ostala najveća želja navijača Manchester Uniteda i trenera Josea Mourinha jer se na taj način mogu domoći i igranja u Ligi prvaka naredne sezone.

Mourinho je odabrao veoma snažnu postavu za večerašnji meč, iako u konkurenciji nije imao povrijeđene Jonesa, Matu, Rooneyja, Smallinga i Younga.

Sastav Manchester Uniteda: Romero, Valencia, Darmian, Rojo, Bailly, Carrick, Lingard, Pogba, Mkhitaryan, Rashford.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Anderlecht: Ruben, Obradović, Appiah, Mbodji, Nuytinck, Dendoncker, Acheampong, Bruno, Stanciu, Tielemans, Kiesse Thelin.

Večerašnji meč počinje od 21.05 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.