Golman Boussije za švicarske medije

"Još ne mogu noću mirno da spavam"

Edmir Škorić

Golman Borussije Dortmund Roman Burki nikako da zaboravi nemile scene koje su se desile u utorak navečer.

Podsjećamo da je u utorak navečer prije meča Borussia - Monaco došlo do bombaškog napada na autobus njemačkog kluba, pa se meč pomjerio za srijedu, a u nesreći je najviše stradao ručni zglob Marca Bartre.

 Birki, golman Borussije, nerado se i sada sjeti večeri u kojoj su on i njegovi saigrači spašavali živote.

"Još imam problema sa spavanjem. To je najgore, ne mogu noću da spavam. Kada se probudim, drago mi je što sam u krevetu u svojoj kući", izjavio je Burki.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Tek kasnije sam shvatio šta se dešava na terenu, činilo mi se kao da mi je lice prekriveno nekim velom", tvrdi Burki, koji je, kako kaže, jedva odradio meč s Monacom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.