Foto: EPA

Uzda se u podršku sa tribina

Zidane: Navijači su nam potrebniji nego ikada

Trener Real Madrida Zinedine Zidane pozvao je navijače da podrže ekipu u jednoj od najvažnijih utakmica u ovoj sezoni.

Kraljevski klub sutra na svom terenu dočekuje Bayern, protiv kojeg će braniti prednost 2:1 iz prve utakmice, a Zidane ističe da ništa nije gotovo.

"Svi znate koliko je ova utakmica važna. Navijači su nam sutra potrebniji nego ikad. Uvijek ih trebamo i oni su uvijek tu uz nas, ali u ovakvoj utakmici oni mogu biti naš igrač više", započeo je Zidane, koji se potom 'prebacio na teren':

"Već smo odigrali prvu utakmicu i znamo kakve nam probleme može stvoriti Bayern. Bit će teško sve dok sudac ne odsvira kraj i mi smo svjesni toga. Na teren ćemo izaći da pobijedimo jer se ne želimo kockati, a za uspjeh ćemo morati da damo sve od sebe".

Utakmica Real Madrid - Bayern Munchen igra se u standardnom terminu od 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.