Pred meč na Grbavici

Menalo: Uz puno truda i zalaganja do finala

Fudbaleri Širokog Brijega s minimalnom prednošću iz prve utakmice gostuju kod Željezničara u uzvratnom susretu polufinala Kupa BiH. 

Na posljednjem treningu pred put u Sarajevo, Damir Zlomislić je u izjavi za klupsku televiziju istakao kako je na Pecari odrađeno pola posla i kako je pred njegovim klubom jako teška utakmica na Grbavici. 

I Luka Menalo se složio kako Široki Brijeg sigurno čeka drukčija utakmica od one na Pecari. Iako je Željezničar sada prisiljen hvatati zaostatak, uz puno truda i zalaganja, pa i malo sreće, možemo izborili plasman u finale Kupa BiH, poručio je Menalo.

Uzvratni susret polufinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega na rasporedu je sutra (srijeda, 19. travnja) na stadionu Grbavica u Sarajevu sa početkom u 18:00 sati. Prijenos utakmice bit će na Hayat televiziji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.