Bilobrk: Samoubistvo bi bilo braniti se 90 minuta

Bilobrk pred Grbavicu

Bilobrk: Samoubistvo bi bilo braniti se 90 minuta

M. Maksimović

U Širokom Brijegu s nestrpljenjem isčekuju revanš susret polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Željezničara koji je na programu sutra u Sarajevu.

Bez obzira na prednost iz prve utakmice, Širokobriježani u ulogu favorita i dalje guraju Željezničar koji za razliku od njih u prvenstvu i ovog puta igra zapaženu ulogu.

“Očekujem plasman u finale, iako sam siguran da će utakmica biti izuzetno teška. Željezničar je na svom stadionu uvijek favorit, znamo da će učiniti sve da nas eliminišu, kao i da je puna Grbavica njihova prednost. Imamo prednost iz prve utakmice, ali nemamo namjeru da se zatvorimo i da nastojimo samo da se odbranimo. Želimo postići pogodak koji će nas približiti finalu, samoubistvo bi bilo kada bismo se 90 minuta branili na punoj Grbavici”, izjavio je golman Luka Bilobrk od čijeg će sutrašnjeg raspoloženja vjerovatno dosta zavisiti ishod utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U timu Gorana Sablića ni ovog puta neće biti Sivrića koji je u Kupu igrao za Zrinjski, dok će u kombinaciji ovog puta biti oporavljeni Dino Ćorić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi