Snijeg pravi velike probleme

Moguća odgoda utakmica Kupa BiH

Midhat Šljivak

Veliko nevrijeme praćeno snijegom, koje je pogodilo Bosnu  i Hercegovinu, moglo bi odgoditi revanš utakmice polufinala Kupa naše zemlje.

S obzirom na to da snijeg ne prestaje padati i da su uslovi daleko od idealnih, postoji velika mogućnost da NSBiH odgodi utakmice u Sarajevu i Doboj Kaknju.

Kako SportSport.ba saznaje, biće održana telefonska sjednica Takmičarske komisije NSBiH, nakon čega će biti donijeta konačna odluka o eventualnom odlaganju.

Podsjetimo, revanš susreti polufinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega (0:1), te Mladosti i Sarajeva (1:1), trebali bi biti odigrani danas, ali su nakon velikih padavina pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Na putnike u veliko finale ćemo, kako stvari sada stoje, čekati još neko vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.