Problemi za Plemiće

Zrinjski u Tuzli bez kapitena Stojkića

Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog u subotu će biti na veoma teškom ispitu.

 U goste će tuzlanskoj Slobodi, koja je u prošlom kolu deklasirana protiv Krupe rezultatom 3:0, te će se Tuzlaci sigurno željeti iskupit pred svojim navijačima.

Zrinjski na Tušanj dolazi sa liderske pozicije, a veliki problem za Plemiće biće neigranje kapitena Pere Stojkića koji je zaradio povredu desnog koljena.

"Stojkić je u srijedu podvrgnut pregledu magnetskom rezonancom u poliklinici Vitalis, a danas je imao i pregled kod dr. Zdenka Ostojića na Klinici za ortopediju SKB-a Mostar. Nakon terapije Stojkić bi se u trenažni proces trebao uključiti sredinom sljedećeg tjedna", saopćili su iz HŠK Zrinjski Mostar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, radosna vijest za Plemiće jeste da će u kombinaciji biti sjajni vezista Tomislav Tomić koji je također imao problema sa povredom, kao i Danijel Graovac koji nije konkurisao za posljednje dvije utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti