Graovac i Tomić ponovo u trenažnom procesu

Dobre vijesti za Sliškovića

Graovac i Tomić ponovo u trenažnom procesu

Blaž Slišković u narednoj utakmici protiv Slobode će moći računati na Daniela Graovca i Tomislava Tomića. 

Kako je saopšteno iz Zrinjskog, Graovac, koji nije konkurirao za posljednje dvije utakmice zbog istegnuća mišića zadnje lože, danas je normalno trenirao i osjeća se vrlo dobro, a u trenažni proces se uključio i Tomić.

Iako se u početku mislilo da se radi o ozbiljnoj povredi zbog koje bi mogao biti odsutan do kraja sezone, medicinski pregledi su pokazali suprotno i Tomić je već danas radio normalno s ostatkom ekipe. 

Ove vijesti svakako raduju trenera Blaža Sliškovića pred nastavak borbe za titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Zrinjski je trenutno lider sa jednim bodom više u odnosu na drugoplasirani Željezničar. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi