Foto: EPA

Menadžer Uniteda o povredama Ibre i Roja

Mourinho: Povrede sigurno nisu lakše prirode

D. Rakanović

Kako stvari stoje Manchester United skupo će platiti prolazak u polufinale lige Evrope. 

Manchester je nakon produžetka savladao  Anderlecht sa 2:1 i izborio plasman u polufinale. Međutim, Jose Mourinho je ostao bez dvojice važnih igrača Zlatana Ibrahimovića i Marusa Roja. 

Rojo se povrijedio u 23. minutu i na nosilima je napustio teren, dok je Ibrahimović u finišu meča povrijedio koljeno. Cijela fudbalska Evropa, a posebno fanovi Manchester Uniteda strahuju da su ova dva igrača teže povrijeđena. 

Menadžer Uniteda Jose Mourinho je rekao nakon utakmice da očekuje negativne vijesti o povredama dvojice njegovih fudbalera.

"Povrede Ibrahimovića i Roha sigurno nisu lakše prirode. Ipak, želio bih prvo da se obave ljekarski pregledi, pa ćemo onda govoriti o tome. Nisam optimističan", rekao je Mourinho nakon utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.