Carrick: Povrede Ibrahimovića i Roja su veliki udarac za nas
Foto: EPA

Kapiten Manchester Uniteda iskren

Carrick: Povrede Ibrahimovića i Roja su veliki udarac za nas

D. Rakanović

Kapiten Manchester Uniteda Michael Carrick priznao je da je United propustio nekoliko šansi protiv Anderlechta u revanšu četvrtfinala Lige Evrope. 

Ipak, on je zadovoljan što su Crveni Đavoli uspjeli ostvariti dobar rezultat koji ih je odveo u narednu fazu takmičenja.

Manchester United je večeras na Old Traffordu nakon produžetaka savladao Anderlecht sa 2:1 i izborio plasman u polufinale Evropske lige. Junak Uniteda bio je Marcus Rashford koji je postigao gol u 107. minutu. 

"Nismo dobro počeli, jer nismo iskoristili svoje šanse da postignemo gol. Stvorili smo nekoliko šansi i ponovo ih nismo iskoristili, mislili smo da će možda biti jedna od onih noći kada jednostavno ne možete da postignete pogodak. Ali prošli smo dalje, to je ono što smo morali uraditi", rekao je Carrick nakon utakmice.

On je dodao da postoji veliko povjerenje u ovu ekipu, kao i da imaju odličnu atmosferu i da se nada da će nastaviti ovako. 

Carrick je rekao da su povrede Zlatana Ibrahimovića i Marcosa Rojoa veliki udarac za United. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"To je razočarenje. Nadam se da povrede nisu previše ozbiljne jer su oni dva vrlo važna igrača za našu ekipu", zaključio je Carrick.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti