HNK Hajduk

Bh. fudbaler na Poljudu

Službeno: Šehić tri godine u Hajduku

Zvanična stranica Hajduka potvrdila je danas da je Edin Šehić (22) i zvanično novi igrač splitskog kluba. 

Doskorašnji mladi reprezentativac BiH je uspješno prošao ljekarske preglede i Hajduku se obavezao na trogodišnju vjernost, a na Poljud dolazi potpuno iz drugoligaša Zagreba u kojem je i započeo profesionalnu karijeru. 

"Presretan sam, ispunio sam dječački san. Cijela moja porodica navija za Hajduk, kao i ja, tako da sam još uvijek prepun dojmova. Hajduk je jedna velika stepenica naprijed, a iduća mi je želja u ovako velikom klubu napredovati, raditi još više i još zahtjevnije, dokazati se i konačno zaigrati u najdražem dresu", izjavio je Šehić nakon potpisa. 

Šehić je u ovoj sezoni za Zagreb odigrao 24 utakmica i pritom postigao 10 golova, a redovito je nastupao i za U18 i U21 reprezentaciju naše zemlje. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pravo nastupa za Hajduk će imati od juna. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.