Bivši mladi bh. reprezentativac pojačao Hajduk

Bivši mladi bh. reprezentativac pojačao Hajduk

Edmir Škorić

U Hajduk bi mogao da stigne bivši mladi bh. reprezentativac Edin Šehić (22). 

U maju 2013. godine Hajduk je u Maksimiru protiv Lokomotive osvojio Kup, a Šehića i još par navijača dočekali su u zasjedi navijači Dinama Bad Blue Boysa i napali ih.

Šehić će bez odštete na kraju sezone preći u Hajduk, a Zagreb napušta nakon što je tamošnji predsjednik klub Dražen Medić raskinuo ugovore sa sedmoricom igrača, pa između ostalih i sa Šehićem.

Krilni nogometaš je rođeni Zagrečanin, a u Zagreb je ranije došao na poziv bivšeg trenera Miroslava Ćire Blaževića. Tada je potpisao na sedam godina ugovor sa Zagrebom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zanimljivo da je veliki navijač Hajduka i član grupe Torcida Zagreb, pa je zato i napadnut od strane Boysa. U Zagrebu je u 24 utakmice postigao 10 golova, a igrao je za U-18 i U-21 reprezentaciju BiH.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi