Trener Zrinjskog pred meč

Vlašić: Moramo biti bolji nego u srijedu

M. Maksimović

Prve utakmice polufinala playoffa Košarkaškog prvenstva BiH na rasporedu su danas. 

Zrinjski će ponovo gostovati kod Bosne Royal u Sarajevu. Mostarci vjeruju da mogu preskočiti Bosnu Royal u polufinalu doigravanja te će dati sve do sebe da ih iznenade.

 “Očekujem bolju igru nego u prošloj utakmici u Sarajevu, tu prije svega mislim na bolju odbranu u određenim fazama igre. Gledajući sve međusobne utakmice mi smo pobjeđivali u Mostaru, a gubili u Sarajevu tako što smo padali u završnici. Današnji meč je susret dvije ekipe koje su pored Igokee, koja je ipak iznad svih, pokazale najviše u dosadašnjem prvenstvu, ne samo po rezultatima nego i kvalitetu igre“, kaže trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić. 

 Zdravstveni bilten ekipe je odličan te će svi igrači biti spremni dati svoj maksimum.

“Play off je sam po sebi dodatna motivacija za sve naše igrače, idemo odigrat bolje nego u srijedu i pokušati iznenaditi. Već smo napravili veliki posao u prvenstvu, pomakli smo klupske granice i postavili Zrinjski gdje mu je u budućnosti i mjesto, tako da danas nemamo šta izgubiti“, dodao je Vlašić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.