"Ako zaustavimo Vasiljevića, možemo se nadati iznenađenju"

Playmaker Zrinjskog Draško Knežević

"Ako zaustavimo Vasiljevića, možemo se nadati iznenađenju"

D. Rakanović

Košarkaši Zrinjskog u okviru posljednjeg kola ligaškog dijela Lige za prvaka sutra gostuju u Sarajevu ekipi Bosne Royal Jelly.

Ovo će biti i najzanimljiviji susret kola jer će pobjednik ovog duela zauzeti drugo mjesto i imati prednost domaćeg terena u polufinalu Prvenstva Bosne i Hercegovine. 

Playmaker Zrinjskog i jedan od najboljih igrača mostarske ekipe Draško Knežević rekao je da je Bosna blagi favorit u ovoj utakmici, ali da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe. 

"Idemo u Sarajevo da se borimo i damo sve od sebe, pa ćemo vidjeti da li će to biti dovoljno za pobjedu. Bosna je kvalitetna ekipa i za svaki respekt", rekao je za SportSport.ba Knežević. 

On smatra da je najveća prijetnja u sastavu Bosne iskusni Saša Vasiljević.

"Glavni igrač Bosne je playmaker Vasiljević i ako njega uspijemo zaustaviti mislim da imamo šansu napraviti iznenađenje u Sarajevu", poručio je Knežević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Za sutrašnju utakmicu je neizvjestan Amerikanac Torrion Brummitt, koji je u utakmici devetog kola protiv Igokee dobio jak udarac u vrat , a u srijedu ujutru će ići na kontrolu kada će doktori odlučiti da li smije nastupiti.

Utakmica između Bosne Royal Jelly i Zrinjskog na rasporedu je u srijedu sa početkom u 19 sati.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi