Princ: Želimo pobjedu za drugo mjesto

Pred gostovanje Bosni Royal

Princ: Želimo pobjedu za drugo mjesto

M. Maksimović

Kapiten Zrinjskog Vedran Princ nada se dobrom izdanju na večerašnjem derbiju protiv Bosne, te u konačnici i rezultatu koji bi osigurao Zrinjskom drugo mjesto na tabeli. 

Plemići su jutros obavili posljednji trening pred meč, a atmosfera na njemu bila je izuzetno dobra.

“Vlada optimizam i svi s nestrpljenjem isčekujemo da utakmica počne. Očekujem kvalitetan meč, dobru košarku, a na kraju ćemo vidjet kako će završiti. Mi ćemo pokušati pobijediti za drugu poziciju, a iste ambicije ima i domaćin. Neće biti lako, ali se nadamo najboljem. Vjerujemo da će sve biti korektno, a ako bude tako još želim da pobijedi tim koji bude bolji”, izjavio je Princ.

Tim Zrinjskog danas će se u popodnevnim satima zaputiti ka glavnom gradu koji je jutros osvanuo prekriven snijegom.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi