Kishna u problemima

Otac igrača Lazija završio u zatvoru

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Lazija sutra igraju na domaćem terenu protiv Palerma u okviru 33. kola italijanske Serije A.

Loše vijesti pred sutrašnji meč saznao je igrač rimske ekipe Ricardo Kishna čiji otac je sinoć završio iza rešetaka. Naime, rimska policija sinoć je privela oca holandskog igrača kod kojeg je našla drogu.

Njegov otac je rimskoj policiji rekao da je previše bogat da bi bio diler droge što mu je prourokovalo samo gore stvari. Otac igrača Lazija završio je u zatvoru, ali se nije dugo zadržao jer je njegov sin reagovao, te je na sudu jutors odlučeno da bude pušten uz određenu kaznu.

"To je bilo za moju upotrebu. Moj sin igra za Lazio i ja radim za njega. Godišnje zaredim više od 50.000 eura tako da sam previše bogat da bih bio diler droge", rekao je Dinesh Kishna na sudu u Rimu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.