Foto: EPA

Igrači nezadovoljni

U Galatasarayu pobuna zbog Tudora: "Gazi nas..."

Turski mediji prenose kako su se igrači Galatasaraya požalili predsjedniku kluba na trenera Igora Tudora. 

Imenovanje Tudora na poziciju trenera Galatasaraya nije donijelo ono o čemu su navijači sanjali, a sol na ranu im je dodatno to što je klub pod vodstvom bivšeg fudbalera Hajduka i Juventusa izgubio sva tri derbija. 

Naredni u nizu za Galatasaray na rasporedu je danas sa Fenerbahčeom, a uoči utakmice, kako tvrde mediji u Turskoj, devet igrača je došlo na razgovor kod predsjednika Dursuna Özbeka. 

"Tudor nas gazi na treninzima, Sneijder i Podolski uopšte ne igraju. Insistira na disciplini i tretmanu na kakav nismo navikli", navodno su bile riječi igrača koji su stali pred predsjednika Galatasaraya. 

Tudor, koji je prethodno vodio Karabukspor, na klupi Galatasaraya ostvario je učinka od tri pobjede, tri poraza i remi. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.