Još jedan Hodžić bi mogao obući dres Galatasaraya
Foto: SportSport.ba

Tudor želi bh. napadača

Još jedan Hodžić bi mogao obući dres Galatasaraya

Turski mediji plasirali su informaciju da se bh. reprezentativac Armin Hodžić nalazi na radaru Galatasaraya. 

Obzirom da će se velikan iz Instanbula na kraju sezone suočiti sa odlaskom Lukasa Podolskog, žuto-crveni su se bacili u potragu za novim napadačem i navodno u notesu trenera Igora Tudora se nalazi ime Armina Hodžića. 

Hodžić u posljednje vrijeme pruža odlične partije u Dinamu. Uključujući hrvatsko prvenstvo i Kup, postigao je ukupno 15 pogodaka 23 nastupa, a ako je suditi prema pisanju turskih medija, to ne prolazi nezapaženo i u borbu za njegove usluge se uključio Galatasaray. 

Kako se navodi u tekstu koji je objavio Yeniasir, osim Hodžića na radaru Galatasaraya još se nalazi Eliaquim Mangala koji nastupa za Valenciju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U slučaju da bh. napadač završi u Galatasarayu, neće biti prvi Hodžić kojem je to pošlo za rukom. S velikim uspjehom dres Galatasaraya je od 1981. do 1984. godine nosio Tarik Hodžić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi