Balotelli karijeru nastavlja u Turskoj?

Zainteresovana Galata

Balotelli karijeru nastavlja u Turskoj?

E. Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli mogao bi napustiti Nicu, a njegova nova destinacija mogao bi biti Istanbul.

Balotelli je postigao 15 golova u 24 nastupa za Nicu u ovoj sezoni, ali ugovor s francuskim klubom ističe mu na ljeto i postoji mogućnost da mu ovo budu posljednji mečevi u dresu Nice.

Galatasaray je spreman da otkupi ugovor Balotellija i nudi mu plaću veću od one koju mu daje Nica, a Balotelli i sam želi novu promjenu u životu, pa je zato izgledo da se desi ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Balotelli je ranije igrao u Interu, Manchester Cityju, Milanu i Liverpoolu i sada je samo pitanje gdje će kontroverzni napadač nastaviti karijeru. Kako sada stvari stoje, u Turskoj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti