Širokobriježani spremni za revanš utakmicu Kupa

Sve spremno: Široki odradio posljednji trening pred Grbavicu

M. Maksimović

U Širokom Brijegu je sve spremno za meč protiv Željezničara koji je na programu sutra na stadionu Grbavica. 

Tim Gorana Sablića danas je u Mostarskom blatu odradio posljednji trening pred sutrašnji meč, a atmosfera na njemu bila je odlična.

Hrvatski stručnjak napominje da na Grbavici neće biti lako, ali kaže i kako Široki ima jasnu računicu.

“Mi želimo proći u finale i ovaj meč za nas je od velike važnosti. Znamo da je pred nama protivnik koji ima kvalitet, koji dobro igra na svom stadionu i koji uvijek, a posebno na ovakvim utakmicama ima dobru podršku s tribina. Smatram da je naša mala prednost to što smo u prvenstvu za razliku od njih bez imperativa, usljed čega smo mogli odmoriti neke igrače”, rekao je Sablić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog zubobolje danas nije trenirao Mario Marina i upitno je hoće li konkurisati za meč. Odvojeno od tima trenirao je nedovoljno oporavljeni Dino Ćorić, dok za meč neće konkurisati ni Matej Sivrić koji je u Kupu već nastupio za Zrinjski. Trening u Mostarskom blatu samo u početku bio je otvoren za medije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.