Foto: EPA

Zidane odmara igrače

Čudna odluka Zidanea: Ronaldo i Kroos izostavljeni iz tima

Midhat Šljivak

Fudbaleri Real Madrida večeras će u La Coruni odigrati meč 34. kola španske Primere.

Nakon poraza od Barcelone u velikom derbiju, čime su se Katalonci izjednačili s Kraljevima na vrhu tabele, večeras će Real znatno oslabljen ući u meč protiv Deportiva.

Trener tima iz Madrida Zinedine Zidane, odlučio je da u ovom meču odmoru Cristiana Ronalda i Tonija Kroosa i oni  večeras neće nastupiti u poprilično važnom meču za kraljevski kluba.

Zidane je odlučio da odmori ove fudbalere zbog teškog rasporeda do kraja sezone, a pored ovog dvojca Real neće moći da računa na povrijeđenog Garetha Balea, te suspendovanog Sergija Ramosa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U večerašnjem meču na teren bi se mogao vratiti Raphael Varane, koji bi trebao zamijeniti Ramosa na pozicijama štopera, a od prve minute ćemo na terenu vjerovatno vidjeti i Jamesa Rodrigueza.

Susret Deportiva i Reala se igra večeras na stadionu Riazor od 21:30.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.