Isco konačno odlučio gdje želi nastaviti karijeru
Foto: EPA

Ništa od Barce, ostaje u Real Madridu

Isco konačno odlučio gdje želi nastaviti karijeru

Endin Čaušević

Španski reprezentativac Isco nalazi se na raskrsnici svoje karijere jer ovog ljeta treba odlučiti gdje će nastaviti svoju karijeru.

U posljednje vrijeme dosta se špekulisalo o tome gdje će Isco nastaviti svoju karijeru jer mu na kraju naredne sezone ističe ugovor sa Real Madridom. Govorilo se da ima ponudu Barcelone, te da će u ljeto 2018. godine zabiti nož u leđa kraljevskom klubu odlaskom na Nou Camp.

Ipak, čini se da je Isco konačno odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru, odnosno da će ostati u Real Madridu. Marca je danas objavila da je ovaj fudbaler uspio dogovoriti sa kraljevskim klubom produženje ugovora, a do toga je došlo najviše zahvaljujući njegovim igrama u posljednje vrijeme.

Kako piše ugledna Marca, Isco će sa Real Madridom potpisati novi petogodišnji ugovor prema kojem će na Santiago Bernabeu ostati do ljeta 2022. godine. Isco će sada imati duplo veću platu i godišnje će zarađivati šest miliona eura. Ispred njega su samo Ronaldo, Bale, Ramos, Kroos, Modrić i Benzema.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi