Deklasirali Željezničar na Grbavici

Igrači Širokog Brijega znali su proslaviti prolaz u finale

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega večeras su u revanš susretu polufinala Kupa BiH deklasirali Željezničar sa 3:0, te očitali Plavima pravu nogometnu lekciju pred njihovim navijačima.

Već nakon 12. minuta tim sa Pecare imao je 2:0, te je bilo jasno da će izabranici Gorana Sablića izboriti finale u kojem ih očekuje dvomeč sa Sarajevom. 

Nakon utakmice igrači Širokog Brijega slavili su veliku pobjedu, te zaradili zaslužene ovacije domaćih navijača, a slavlje se nastavilo u svlačionici gdje je nastala prava "ludnica".

Pjevalo su se pobjedničke pjesme, a treba istaći da se u Širokom Brijegu sprema doček najvjernijih navijača. Nema sumnje da će biti veselo, a kako je sve izgledao u svlačionici na Grbavici zaista vrijedi pogledati...



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.