Fešta na ulicama Širokog Brijega

Euforija u Širokom: Nezapamćen doček za igrače i struku

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega plasirali su se u finale Kupa Bosne i Hercegovine jer su u polufinalu bili bolji od Željezničara sa ukupnih 4:0.

Široki je prije 14 dana slavio na Pecari protiv Željezničara sa 1:0, a danas su igrači ovog kluba lakše od očekivanog slavili na Grbavici sa visokih 3:0 i zasluženo se plasirali u finale Kupa BiH. Dva gola na Grbavici danas je postigao Čabraja, a jedan je dodao Pandža.

Uspjeh ekipe Širokog znao se večeras proslaviti na ulicama Širokog Brijega. Navijači ove ekipe su uz pjesmu i bakljadu napravili pravu feštu, te su na sjajan način dočekali igrače koji su se vratili iz Sarajeva.

Podsjećamo, Široki Brijeg će u finalu Kupa Bosne i Hercegovine snage odmjeriti protiv Sarajeva koje je u polufinalu bilo bolje od Mladosti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.