Utakmice se igraju u subotu i nedjelju

Poznata službena lica 25. kola Prve lige FBiH

Samir Mlaćo

U subotu i nedjelju igraju se utakmice 25. kola Prve lige FBiH.

Uzbuđenja sigurno neće nedostajati s obzirom da se bliži sami i kraj sezone i prostora za kalkulacije nema.

Na sastanku održanom prije par sedmica klubovi su istakli da žele fer i korektno suđenje, te želju da oni koji zasluže na zelenom terenu i odnesu pobjede.

Danas su objavljena i službena lica 25. kola, a pravdu na derbi meču između Rudara i Bosne iz Visokog dijelit će šest sudija. Glavni je Admir Musić iz Sarajeva, a pomoćnici Amir Kadić i Emir Zahiragić, također oba iz Sarajeva.

Četvrti sudija je Amir Hušidić iz Velike Kladuše, a dodatne sudije Ismet Ibrahimkadić iz Tešnja i Azem Karić iz Zenice. Delegat je Jasmin Memišević (Breza), a posmatrač suđenja Semir Kaplan (Stolac).

Drugi derbi ovog kola igra se u Gračnici, a snage će odmjeriti Bratstvo i GOŠK. Na ovom meču čast da bude glavni sudija pripala je Adisu Mulahasanoviću iz Sarajeva, dok su pomoćnici također iz Sarajeva, a to su Haris Baković i Enes Đozić. Četvrti sudija je Ilija Živković (Orašje), a delegat Halim Stupac (Bihać). Posmatrač suđenja je Mustafa Tabak (Sarajevo).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Službena lica 25. kola Prve lige Federacije BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.