Propušta meč zbog povrede

Široki Brijeg protiv Sarajeva bez Ivana Barabana

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega jučer su poraženi od Mladosti iz Doboja kod Kaknja sa minimalnih 1:0, a je tim sa Pecare u tom meč ostao je i bez Ivana Barabana koji je morao napustiti teren u 29. minuti zbog povrede.

Barabana je faulirao Aladin Isaković, koji je tako zaustavio kontru tima sa Pecare, a sigurno je da će ovaj nogometaš propustiti prvi meč finala Kupa svog tima u srijedu protiv FK Sarajevo. Neslužbeno, radi se o težoj povredi.

Vezista Baraban je ove sezone u Premijer ligi upisao 19 nastupa, uz tri pogotka i dvije asistencije, dok je u Kup takmičenju upisao pet nastupa.

Goran Sablić jučer je u Kaknju izveo kombinovani sastav pa će glavnim igračima Širokog Brijega sigurno dobro doći odmor pred dvomeč sa Sarajevom. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.