Trenerica FK Sarajevo pred meč na Koševu

Hurem: Priželjkujem pun stadion

Midhat Šljivak

Fudbaleri Sarajeva večeras će na stadionu Koševo ugostiti ekipu Širokog Brijega u prvom meču finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Bordo tim kao favorit ulazi u ovaj dvoboj, a u timu s Koševa su velika očekivanja pred prvu utakmicu.

Trenerica SFK 2000 i selektorica ženske fudbalske reprezentacije BiH Samira Hurem, ekipi Sarajeva daje veće šanse za osvajanje trofeja.

"Očekuje nas jedan istinski sportski spektakl na stadionu Koševo. Veče šanse dajem FK Sarajevo", istakla je Samira Hurem, koja bi voljela vidjeti ispunjene tribine najvećeg bh. stadiona.

"Vjerujem da će tribine stadiona biti dobro ispunjenje. Priželjkujem 12.000 navijača, a kolektiv našeg kluba, SFK 2000 Sarajevo, bit će uz izabranike Mehmeda Janjoša. Sarajevo ima snage i kvaliteta da dođe do dobrog rezultata", dodala je Hurem.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč Sarajeva i Širokog počinje od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.