Kad te život iznenadi

Valdesu se ukazala šansa za sjajan transfer

Španski golman Victor Valdes mogao bi ovog ljeta ponovo ostvariti veliki transfer.

Nakon što je najbolje godine karijere proveo u Barceloni, pa se odlučio na transfer u Manchester United, a potom i Middlesbrough, Valdes je dobio još jednu priliku da zaigra u velikom klubu. 

Naime, kako prenose ESPN, iako je Middlesbrough ispao u Championship, Valdes im se neće tamo pridružiti, a za njegove usluge zainteresovana je ekipa Manchester Cityja.

Trener Građana Pep Guardiola ima namjeru da ponovo trenira Valdesa, kao nekada u Barceloni, a razlog dovođenja novog golmana je nezadovoljstvo partijama Claudija Brava ove sezone.

Podsjetimo, Guardiola i Valdes su sarađivali u Baci od 2008. do 2013. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.