Trener Širokog Brijega

Sablić: Minimalna, ali zaslužena pobjeda

Široki Brijeg ostvario je pobjedu na Koševu u prvoj utakmici finala Kupa BiH. 

Na najvećem bh. stadionu Široki Brijeg je golom Barišića slavio s minimalnih 1:0, a na kraju utakmice trener Goran Sablić je, očekivano, bio zadovoljan.

"Bila je ovo jako tvrda utakmica, izjednačenih ekipa. Mi smo dobro ušli u meč i bili smo spremni na pritisak Sarajeva na otvaranju utakmice, ali odigrali smo pametno. Nismo riskirali i na kraju smo u finišu prvog poluvremena uspjeli postići gol, što je idealno", kazao je Sablić, dodavši:

"Herojski smo izdržali pritiske Sarajeva i mogu reći da je ovo minimalna, ali zaslužena pobjeda za nas", riječi su trenera Širokog Brijega. 

Revanš se igra sljedeće srijede. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.