Foto: EPA

"Ludi" plan Pescare

Pojavio se klub koji želi Tottiju ponuditi ugovor

Endin Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, nalazi se u centru pažnje prethodnih sedmica u Italiji jer mnogi vjeruju da igra svoju posljednju sezonu.

Kako stvari stoje Totti će posljednju utakmicu u dresu Rome odigrati 28. maja kada na Olimpico stiže Genova. Interes za ovu utakmicu je ogroman, a stadion je gotovo rasprodan. Svi žele gledati Tottija na sceni po zadnji put iako Kralj Rima još uvijek nije zvanično potvrdio da će na kraju ove sezone okačiti kopačke o klin.

Međutim, zanimljiva informacija pojavila se u italijanskim medijima ovog jutra. Naime, čelnici Pescare žele pokušati dovesti Tottija na jednu sezonu. Pescara je ove sezone najlošiji tim u Seriji A i jasno je da će se naredne godine ova ekipa takmičiti u Seriji B.

Pescara želi pokušati dovesti Tottija kako bi ih legendarni igrač već naredne godine vratio u društvo najbolji. Iz ovog kluba su poručili da su spremni ponuditi jednogodišnji ugovor Tottiju i obećali su mu da će biti standardan. Međutim, bit će potrebno pravo čudo da se to ostvari.

"Totti se nikada ne bi trebao penzionisati. Ja sam navijač Juventusa, ali Totti je Totti. Bilo bi spektakularno da dođe igrati za Pescaru i vrati ovaj tim u Seriju A", rekao je Antonio Razzi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.