Foto: EPA

Žele Belgijanca na Bernabeu

Real Madrid ima lukav plan za dovođenje Hazarda

Endin Čaušević

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, ovog ljeta želi osvježiti ekipu sa nekoliko zvučnih pojačanja, a prva želja Kraljeve je Eden Hazard.

Fudbaler Chelseaja ponovo je zablistao ove sezone u kojoj je njegov tim osvojio titulu prvaka Engleske. Poznato je da već dugo vremena kraljevski klub "vreba" oko Belgijanca, ali čini se da su ovog ljeta u Madridu spremni da načine prvi ozbiljniji korak.

Kako prenose španski mediji Real Madrid je spreman da u zamjenu za Hazarda ponudi jednu od zvijezda ovog kluba. Navodno, radi se Garethu Baleu koji ove sezone ima velikih problema s povredama. Velšanin već dugo ima želju da se vrati u Englesku, a Kraljevi su spremni da je ispune.

Međutim, mnogo toga pita se i Chelsea koji čini se ne želi tek tako da pusti svog najboljeg igrača. Ono što je sigurno jeste da nas očekuje ponovo uzbudljiv prelazni rok u kojem je Florentino Perez najavio velike transfere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.